Over het evenement

De Rabobank Vestingloop Hellevoetsluis vindt voor het eerst plaats op zondag 1 september 2019. Het is een gezellig hardloopevenement dat voor iedereen iets te bieden heeft. Er is een 1 KM Familie Loop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 KM Loop met een prachtig parcours over de vestingwallen en voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 KM Loop. Mensen die zelf niet kunnen of willen lopen worden natuurlijk gevraagd om de deelnemers langs het parcours te komen steunen!

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Hellevoetsluis en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt!

Bereikbaarheid

Het evenement is te bereiken met de auto waarbij er geparkeerd kan worden bij het Zuidfront. De start, finish en het wedstrijdsecretariaat zijn allemaal op korte loopafstand van de parkeerplaatsen. Mensen uit de nabije omgeving wordt aangeraden om te voet of met de fiets te komen. Tevens kun je met de bus het evenement bereiken. Kijk voor meer info op www.9292.nl.

Faciliteiten

Parkeren

Er zal op de parkeerplaatsen nabij het Zuidfront geparkeerd kunnen worden. Overige locaties zijn nader af te stemmen.

Wedstrijdsecretariaat

Op het Zuidfront zullen tenten worden geplaatst waarin het wedstrijdsecretariaat zal worden ingericht. Hier kunnen deelnemers hun startnummer ophalen, vragen stellen en indien beschikbaar nog startnummers of shirts kopen.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Op het Zuidfront zullen tenten worden geplaatst die dienen als kleedaccommodatie. Aan het startnummer zal een bagagelabel zitten waarmee de tas kan worden afgegeven bij de tasafgifte.

Drinkposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast op het parcours van de 5 KM 1 waterpost en op het parcours van de 10 KM twee waterposten.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO’s mobiel per fiets mee rijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

Nabij de start/finish locatie op het Zuidfront zullen mobiele toiletten worden geplaatst. Ook kunnen mogelijk de toiletten van restaurant Aquarius worden gebruikt.