Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar deelname aan de Rabobank Vestingloop Hellevoetsluis!

Op zondag 6 september 2020 vond de tweede editie van de Rabobank Vestingloop Hellevoetsluis plaats. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een 1 KM Familieloop, een 5 KM Loop, een 10 KM Loop en een wandeltocht van 10 KM. Lopen door de prachtige natuur en langs historische plekken.

1 KM Familieloop

Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes en zusjes mee doen aan de coolste loop van Hellevoetsluis? Dat doe je natuurlijk!

Ga verder

5 KM Loop

De 5 KM Loop heeft een prachtig parcours over de vesting van Hellevoetsluis.

Ga verder

10 KM Loop

De 10 KM Loop heeft een uitdagend parcours dat naast de vesting ook door de prachtige omgeving van Hellevoetsluis gaat.

Ga verder

10 KM Wandeltocht

De Zorg Inn 10 KM wandeltocht heeft een uitdagend parcours dat naast de vesting ook door de prachtige omgeving van Hellevoetsluis gaat.

Ga verder

Bedrijvenloop

Bedrijven en organisaties die zich van hun sportiefste en gezelligste kant willen laten zien doen mee aan de Quinnoah Consulting Bedrijvenloop!

Ga verder

Goede doel

In Nederland wonen heel veel kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Zij hebben onze hulp dringend nodig en dit houdt niet op met een eenmalige glimlach of tijdelijke steun. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten we ons ook op duurzame, structurele verbetering van hun situatie. Help je mee?